Onze diensten

In onze winkel en bureel, Brugstraat 16 te Lokeren, kunt u tijdens onze openingsuren steeds terecht voor het regelen van een begrafenis.
Wij trachten u zo goed mogelijk te informeren i.v.m. begrafenis of crematie, contacteren de nodige instanties (kerk, crematorium, e.d.), stellen rouwbrief en rouwprentjes op, verzorgen het drukwerk, bespreken rouwmaaltijden, regelen alle administratieve formaliteiten en geven het nodige advies.

In de winkel bieden wij u een ruim aanbod aan bloemen, urnes, assierraden, fotokaders en grafartikelen.
In een apart gelegen toonzaal kunt u discreet een keuze maken uit verschillende doodskisten.

De dood, afscheid nemen, erfenissen,… Het roept vaak zoveel vragen op. Mensen willen graag vooraf iets bespreken. Daarvoor kunt u steeds bij ons terecht.
Wij staan steeds klaar om u vrijblijvend inlichtingen te geven i.v.m. het vooraf regelen van begrafenissen en uitvaartverzekeringen.

Over ons
Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren ’30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in Lokeren. Edgard De Clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Alfons, die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon Eric. De huidige zaakvoerders: Eric De Clerck en zijn echtgenote Chantal, worden momenteel bijgestaan door hun zoon Tom.
Rouwcentrum – Rouwmaaltijden

Bleekmeersstraat 80 – 82
9160 Lokeren

Winkel – Bureau – Toonzaal

Brugstraat 16
9160 Lokeren
09/3481568